Det gode indeklima

Hvorfor vælge centralstøvsuger?

Der er især tre gode grunde til at vælge en centralstøvsuger, nemlig at den giver et sundere indeklima, den er støjfri og den er utrolig komfortabel at bruge.

Læs mere

Tips og tricks til centralstøvsugere

Vi elsker centralstøvsugere og håber altid, at vores kunder bliver glade for deres støvsuger. For at være sikre på dét, har vi samlet nogle tips og tricks til at gøre oplevelsen med en ny (eller ældre) centralstøvsuger så god som muligt.

Læs mere

Fejebakker til centralstøvsugere

Hvis du har en centralstøvsuger eller overvejer at få en, så overvejer du måske også, om du skal få en fejebakke/sokkelstøvsuger installeret. Her kan du blive lidt klogere på, om det er den rette løsning for dig. Du kan blandt andet læse om fordelene ved en fejebakke, hvordan den fungerer og se, hvordan den ser ud, når den er installeret.

Læs mere

Gratis tegningsservice

Vi har gratis tegningsservice, så send os din tegning, og så leverer vi et forslag til placering af slangeudtag. Vi vil gerne sikre, at din centralstøvsuger bliver placeret det mest optimale sted. Vi har indtegnet centralstøvsugere på tusindvis af plantegninger, så vi har helt sikkert også en god løsning til lige netop dit hus.

Læs mere

Vores brochurer om centralstøvsugere