Om os

Hvem er vi? Find ud af det her

Velkommen til vores hjemmeside! I spidsen af ”os” står jeg, Poul Askov, og jeg startede X-dust Centralstøvsugere i 2001. X-dust har fem montører, som kører i hele landet, og et kontor i Hammel, hvor byggestyring og administration foregår. Vi beskæftiger os som de eneste i Danmark udelukkende med montering af centralstøvsugere samt videresalg til private og virksomheder.

Vi har mange års erfaring i byggebranchen med speciale i nybyggeri og parcelhuse. Vi sælger og monterer centralstøvsugere til træhuse, typehuse og parcelhuse og samarbejder med entreprenører, el- og vvs-installatører.

Vi synes, at rengøringen, og dermed også hverdagen, bliver en hel del nemmere af, at støvsugningen kan klares med en centralstøvsuger – så derfor vil vi gerne give vores kunder den samme oplevelse. Selvfølgelig er vi helt vilde med centralstøvsugere, men det kommer nok ikke som en overraskelse. Vores passion kan du dog også drage fordel af, for der er nemlig ikke et spørgsmål om centralstøvsugere, vi ikke kan svare på.

Her på vores hjemmeside kan du købe varer i vores webshop eller læse mere om centralstøvsugere, så du kan finde ud af, om en centralstøvsuger er den rette løsning for dig. Vi kan lave tilbud, der passer til dit hus, uanset om det er nyt eller gammelt - intet er for stort eller småt, så du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Poul Askov

 

X-dust ApS

Sverigesvej 3A
8450 Hammel

v/Poul Askov
Tlf.: 26 20 40 10
mail@x-dust.dk