Laundry Jet

Hvad er Laundry Jet?

Mange drømmer om, at vasketøjet automatisk finder vej til
vaskemaskinen, og det er meget tæt på at være virkelighed med Laundry Jet. Det bliver ikke meget nemmere, for med Laundry Jet kan tøj fra badeværelset eller værelserne suges lynhurtigt afsted til vaskerummet. Det er lige meget, om du har et etplanshus eller et hus med flere etager, for Laundry Jet er ikke afhængig af tyngdekraften ligesom en almindelig vasketøjsskakt. Faktisk kan vasketøjet transporteres fra lige præcis det rum, du ønsker. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 26204010 eller på mail@x-dust.dk.

Hvordan virker det?

Laundry Jet er et vakuum-drevet system, hvor vasketøjet suges fra et eller flere udtag til vaskerummet. Her autotømmes vasketøjet, når det lander i Swift-enheden, og derfor er systemet altid klar til brug, fordi der ikke er noget, der skal tømmes manuelt i vaskerummet. For at aktivere systemet skal man blot åbne udtaget, og systemet slukker igen, når udtaget lukkes. Med Swift-modellen er det muligt at placere op til 4 udtag i sit hus, så der er rig mulighed for hurtigt at få samlet vasketøj fra hele huset ét sted uden at bære på tunge kurve. Laundry Jet kan transportere tøj op til 60 meter og har et airflow på 1699 m3/t.

Fordele ved Laundry Jet

At ordne vasketøj behøver ikke være et slidsomt arbejde, og
med Laundry Jet får du en langt mere ergonomisk håndtering af vasketøjet, hvor du ikke skal slæbe vasketøj op og ned ad trapper. Du bestemmer selv, hvilken højde du vil have udtaget placeret i, så det passer bedst til lige netop dit
behov.

Laundry Jet kan klare både våde håndklæder, lagner og tøj,
så du kan roligt sige farvel til vasketøjskurven og goddag til et liv, hvor vasketøjstjansen er en hel del nemmere.

Det siger kunderne

- Ingen store vasketøjskurve at balancere med på trapperne

- Børnene skal ikke bedes om at komme med vasketøj, det kommer løbende vha. Laundry Jet

- Ingen dårlig lugt i soveværelset eller badeværelset pga. beskidt vasketøj

- Meget mindre rod i form af tøj i huset

Brug for vejledning?

Laundry Jet kan for nogen være en øjenåbner. Specielt større familier kan få gavn af Laundry Jet systemet. Har du behov for vejledning i, hvordan systemet fungerer, eller om jeres hus har mulighed for at få det integreret? Så kan I kontakte os på 26204010 eller på mail@x-dust.dk, hvor vi vil være klar til at hjælpe jer med svar på jeres spørgsmål.