Personlige oplysninger

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, dit telefonnummer samt eventuelt en besked til os.
Vi bruger først og fremmest dine oplysninger til at ringe dig op, som du har bedt os om.

Retsgrundlaget for vores indsamling, opbevaring og behandling af personoplysninger er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Betalinger
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
 

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand. Alle informationer opbevares i overensstemmelse med gældende lovgivning og er kun tilgængelige for medarbejdere hos X-dust ApS.

Overførsel af oplysninger til tredje land

Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS.

 

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig.

Du har ret til at få oplysninger om dig slettet, jf. Persondataforordningens artikel 17. Det kan du for eksempel gøre ved frameldelse af vores nyhedsbrev, hvorefter dine oplysninger vil blive slettet.

Du har ret til at klage over vores behandling af personoplysninger til Datatilsynet. Se www.datatilsynet.dk.

Cookies
Shopsystemet anvender cookies til styring af indholdet i indkøbskurven. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserinstillingerne.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i 5 år. Selve købsaftalen lagres ikke hos X-dust ApS, så det er ikke muligt at logge ind og se/ændre status.

Vi registrerer IP-adressen, hvorfra eventuelle køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Det er muligt at tilmelde sig vores mailingliste, så man løbende modtager nyheder og anden information fra X-dust ApS. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker.