Superflex

Superflex-systemet

I videoen kan du se, hvordan Superflex-systemet fungerer:

(OBS: sælges ikke med slangeovertræk)

 

 

 

Hvad er Superflex? Og hvordan fungerer det? Det kan du blive klogere på her, hvor du både kan se en video, af hvordan systemet fungerer, og læse mere om de mange fordele ved Superflex.

Hvad er Superflex?
En centralstøvsuger er en støvsuger, hvor selve motoren er placeret på loftet, i en garage eller lignende. Fra motoren bliver der lavet et rørsystem, der fører til et eller flere udtag i huset, og det er her, man ved en almindelig centralstøvsuger sætter støvsugerslangen i. Med Superflex-systemet ligger støvsugerslangen inde i væggen i selve rørsystemet, så den er let at pakke sammen og ikke kræver nogen form for opbevaringsplads. Systemet er det bedste inden for centralstøvsugere, og det skyldes især systemets brugervenlighed og evne til at gøre støvsugningen let som en leg. 


Træk ud - støvsug - sug ind
Superflex er det nye inden for støvsugerprodukter. Når man skal støvsuge, trækker man blot den ønskede længde slange ud af
sugekontakten og støvsuger. Når man er færdig med at støvsuge, sætter man hånden for enden af slangen, så bliver slangen suget tilbage i sugekontakten og ind i væggen. Konceptet er simpelt - har du spildt lidt i køkkenet? Så åbner du bare udtaget og trækker den slangelængde ud, du skal bruge, og starter støvsugeren lige ved udtaget. Støvsugningen kan stort set ikke klares lettere, hvor kvaliteten og effektiviteten samtidig er så høj, som den er med et Superflex-system.


Nem opbevaring

Slangen optager ikke plads i et skab eller lignende, men ligger i væggen inde i rørsystemet. Det eneste, man opbevarer i huset, er håndtaget med teleskoprør og mundstykke. Som ved en normal centralstøvsuger er det også kun slangen, man går rundt med, mens man støvsuger, men til gengæld skal slangen ikke pakkes ned eller hænges op, når man er færdig.

Sådan suges slangen tilbage

Der er ikke en mekanisme eller motor, der sørger for, at støvsugerslangen bliver suget tilbage i systemet. Det er derimod vakuumet/undertrykket i rørsystemet, der gør, at slangen suges tilbage i rørsystemet ved hjælp af motorens kraft. Så er støvsugerslangen klar til brug næste gang, der skal støvsuges.

 

Superflex kan kun købes ved HusCompagniet i forbindelse med huskøb.

 

 

Superflex trin for trin

 

Superflex trin for trin

 

1. Træk den ønskede slangelængde ud af sugekontakten.

2. Når du har den ønskede slangelængde, låser du slangen, så den ikke suges tilbage i systemet

3. Du tænder støvsugeren ved at hive ud i den røde knap

4. Når du er færdig med at støvsuge, skubber du låsemekanismen ind igen

5. Sæt hånden for slangen, så den suges ind i systemet

6. Luk sugekontakten, så systemet stopper.

 

Kan der sætte sig noget fast i Superflex-systemet?

Rørene i systemet har en større diameter end selve støvsugerslangen, så hvis det, du har støvsuget, kan komme igennem slangen, kan det også komme igennem rørsystemet. Skulle der sætte sig noget fast i slangen, kan den tages helt ud ad sugekontakten, hvorefter det, der har sat sig fast, kan fjernes.

 

Tilbudspakker
Vi har flere forskellige tilbudspakker - ønsker du mere information eller viden, er du velkommen til at kontakte os
her.