Hvorfor vælge centralstøvsuger?

Fordele ved en centralstøvsuger


Der er især tre gode grunde til at vælge en centralstøvsuger, nemlig at den giver et sundere indeklima, den er støjfri og den er utrolig komfortabel at bruge.

 

Sundere indeklima med vores centralstøvsuger

Vores centralstøvsugere sikrer dig et allergivenligt hjem med et sundere indeklima. Ved almindelige støvsugere vil der altid blive blæst noget af den beskidte luft tilbage ud i huset. Det giver en ubehagelig lugt af gammelt støv og skidt, der bliver blæst ud i alle husets rum. Det er ikke tilfældet ved en centralstøvsuger, hvor alt støv og skidt bliver suget helt ud af huset, og derfor er centralstøvsugeren ekstremt allergivenlig. Hvis du lider af husstøvmideallergi eller astma, kan du opleve en væsentlig forbedring ved at vælge en centralstøvsuger. Du vil opleve færre gener under selve støvsugningen, men også efterfølgende, fordi snavs og skidt er blevet fjernet helt fra stue, køkken/alrum og andre opholdssteder i huset.

 

Komfort

Vores centralstøvsugere er lig med komfort, for det eneste, du skal have med rundt i huset, er slangen. Selve motoren er placeret på loftet, i garagen eller redskabsrummet, så du slipper for at slæbe rundt på en tung motor, der ridser døre, vægge, karme og møbler. Et slangeovertræk eller tænd/sluk-funktion på håndtaget af støvsugeren er tilføjelser, der kan gøre støvsugningen endnu lettere.
En anden form for komfort ved centralstøvsugeren er, at den sjældent skal have skiftet pose. Poserne i støvsugeren er teflonbehandlet, så støvet falder til bunden af posen og ikke kan sætte sig på siderne. Når posen en sjælden gang imellem skal skiftes, har man ikke kontakt med støvet, og skiftet er hurtigt at klare.

 
Støjfri

Da motoren i centralstøvsugeren er placeret enten på loftet, i garagen eller redskabsrummet, bliver støjgener minimeret. Derfor kan du nemt høre musik, se fjernsyn eller tale med familien, mens der bliver støvsuget.