Hvorfor vælge centralstøvsuger?

Fordele ved en centralstøvsuger


Der er især tre gode grunde til at vælge en centralstøvsuger, nemlig at den giver et sundere indeklima, den er støjfri og den er utrolig komfortabel at bruge.

 

Sundere indeklima

Vores centralstøvsugere sikrer dig et allergivenligt hjem og et sundere indeklima. Ved almindelige støvsugere vil der altid blive blæst noget af den beskidte luft tilbage ud i huset. Det giver en ubehagelig lugt af gammelt støv og skidt, der bliver blæst ud i alle husets rum. Det er ikke tilfældet med en centralstøvsuger, hvor alt støv og skidt bliver suget helt ud af huset, og derfor er centralstøvsugeren ekstremt astma- og allergivenlig. Hvis du lider af husstøvmideallergi eller astma, kan du opleve en væsentlig forbedring ved at vælge en centralstøvsuger. Du vil opleve færre gener under selve støvsugningen, men også efterfølgende, fordi snavs og skidt er blevet fjernet helt fra stue, køkken/alrum og andre opholdssteder i huset.

 

Ingen støjgener

Da motoren i centralstøvsugeren er placeret enten på loftet, i garagen eller redskabsrummet, bliver støjgener minimeret. Derfor kan du nemt høre musik, se fjernsyn eller tale med familien, mens der bliver støvsuget, fordi centralstøvsugeren er så støjsvag.

 

Ingen lugtgener

Med en centralstøvsuger vil du opleve, at dit hus altid dufter rent, fordi snavs, skidt og støv bliver suget helt ud af boligen. I samspil med ventilationsanlæg, som ofte er en del af nye huse, vil du få et hjem, der altid dufter rent. Du vil også undgå kontakt med gammelt og nyt støv, imens du støvsuger, fordi støvet med det samme bliver suget væk.

 

Komfortabel og ergonomisk

Vores centralstøvsugere er lig med komfort, for det eneste, du skal have med rundt i huset, er selve slangen. Motoren er placeret på loftet i garagen eller redskabsrummet, så du slipper for at slæbe rundt på en tung motor, der ridser døre, vægge, karme og møbler. Du skal heller ikke skifte stikkontakt en masse gange i løbet af støvsugningen, da slangen til centralstøvsugeren er nøje udmålt efter husets størrelse.

En anden form for komfort ved centralstøvsugeren er, at den sjældent skal have skiftet pose. Poserne i støvsugeren er teflonbehandlet, så støvet falder til bunden af posen og ikke kan sætte sig på siderne. Når posen en sjælden gang imellem skal skiftes, har man ikke kontakt med støvet, og skiftet er hurtigt at klare.